Presentation av bloggarna på NPF

Läs med webReader

Roleze

Hej jag heter Roleze är en av bloggarna och Admin här på NPF-forum! är snart 44 år bor i Småland med min familj . Har diagnoserna ADD (2008) och OCD (1999) . Skriver här om det jag tycker är viktigt inom npf! 🙂

———————————————————————————————-

ADHD Coach Marie Enbäck

Jag heter Marie Enbäck och är Svergies första ADHD Coach,utbildad i USA, initiativtagare till ADHD Awareness Week Sweden, arrangör av den årliga konferensen “the ADHD Conference on MultiModal Treatment” Jag skriver om ADHD och ADHD Coaching.

Det här är mina hemsidor:

www.adhdcoaching.se
www.lateralia.se
www.adhdawarenessweek.se

———————————————————————————————–

Jag heter Cattis och har bloggat i många år. I början under nickname UrbanCat, men nu är jag inte fullt så anonym längre!

Efter 17 år i missbruk fick diagnosen ADHD. Jag var då 33 år gammal  och fick plötsligt en förståelse för varför mitt liv var tvunget att ta såna drastiska och livshotande omvägar!

ADHD – Inte som jag trodde!

Innan jag påbörjade min neuropsykiatriska utredning, hade jag en mängd vanföreställningar och fördomar om hur ett ”Damp-barn” beter sej och i mitt huvud var det helt otänkbart att jag kunde vara ett ADHD-fall.

– It just wasn´t me!

Precis som de flesta andra, såg jag framför mej, en hyperaktiv grabb-jävel, som aldrig kunde sitta still. En sån där störig elev som alltid blir utkastad i korridoren och ingen vill vara kompis med, ni vet, men absolut inte en sån som jag!
Välkomna till min blogg, för att läsa vidare! Klicka här


Diagnosen har förändrat mitt liv! -Artikel i Aftonbladet om min historia

Ja, det får räcka så, men jag hör av mej igen!

———————————————————————————————–

Be Sociable, Share!