ADHD – Det händer mycket

Läs med webReader

Det händer mycket nu…

ADHD coach Marie Enbäck

 

Många med ADHD tycker att det ska hända saker hela tiden och det är just vad det gör nu. Torsdagen den 19 April börjar NPF-forum 2012 i Uppsala och avslutas den 20 april 2012.

Mellan 16.30 och 19.00 är det öppet hus och fritt inträde så alla som är intresserade kan komma och mingla med andra besökare. Se vad alla utställare vill visa i sina montrar och på bokborden.

NPF-Forum arrangeras av intresseföreningen Attention och återkommer vartannat år så ta tillfället i akt och kom dit för annars dröjer det hiskligt länge till nästa konferens. Så…för dig som har svårt att vänta – gör inte det! Kom till Fyrishov i Uppsala. Delta i hela konferensen med föreläsningar i 2 dagar eller kom enbart till Öppet hus. Själv kommer jag att finnas vid ett av bokborden från To 9.00 och under hela konferensen som avslutas Fre kl 16.00

Jag vill också nämna annat som händer i Stockholm den 9 Maj 2012. Det blir en föreläsningskväll om ADHD . Fast på ett annat sätt än det vi är vana vid. Dels för talarna som är utöver de vanliga men också för innehållet. ”Guldmedaljörer och Entreprenörer” heter det med under rubrik –Nytt Ljus på ADHD. Talare är jag själv; Marie Enbäck, Frank Andersson och Madelein Larsson Wolnik. Moderator är Joakim Langer.

För mig personligen så känns det som jag till slut fått bitarna på plats. I samma pussel …

ADHD Coach Marie Enbäck

information gå till sidan:

www.lateralia.se

 

 

 

 

 

Be Sociable, Share!

Comments on this entry are closed.

Next Post:

Previous Post: